Ajankohtaista2024-07-01T18:15:43+00:00

Lataa ilmainen taksisovellus Android, tai IOS puhelimeesi jo tänään.

Lataa ilmainen taksisovellus Android, tai IOS puhelimeesi jo tänään.

Ajankohtaista

  • Koe uusi taso matkustusmukavuudessa Paikallistaksi-sovelluksen avulla! Tilaa taksi helposti ja nopeasti suoraan puhelimestasi, ja nauti kiinteistä hinnoista ilman piilokuluja. Tutustu korkealaatuiseen palveluumme, joka takaa turvallisen ja mukavan matkan joka kerta. Lataa sovellus nyt ja varmista, että seuraava matkasi on sujuva ja miellyttävä.

Paikallistaksi aloittaa uudelleen toimintansa

By |1 heinäkuun, 2024|Palvelut, Tiedotteet|

Taksipalvelu Paikallistaksi aloittaa toimintansa uudelleen – Laadukasta ja luotettavaa palvelua kiinteään hintaan Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että taksikyytien välityspalvelu Paikallistaksi aloittaa uudelleen toimintansa elokuussa 2024. Palaamme entistä vahvempana, palvellen asiakkaitamme aluksi Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ja myöhemmin koko suomessa. Tavoitteenamme

Vanhemmat tiedotteet

Paikallistaksi

By |16 tammikuun, 2020|Tiedotteet, Yleistä|

Tervetuloa Paikallistaksi-palvelun pariin Paikallistaksi on moderni ja käyttäjäystävällinen taksipalvelu, joka tarjoaa sinulle sujuvan matkustuskokemuksen! Kuten muutkin uuden sukupolven globaalit

Lataa sovellus

Paikallistaksi -sovelluksella tilaat taksin aina kiinteään hintaan. Syötä sovellukseen noutopaikka ja määränpää, jonka jälkeen sovellus laskee matkallesi kiinteän hinnan.

Klikkaa, tilaa taksi, ja automme tulee noutamaan sinut. Voit seurata sovelluksesta, milloin auto saapuu luoksesi.

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play

Lataa sovellus

Paikallistaksi – Taksisovelluksella tilaat taksin aina kiinteään hintaan. Syötä sovellukseen noutopaikka ja määränpää, jonka jälkeen sovellus laskee matkallesi kiinteän hinnan. Klikkaa, tilaa taksi, ja automme tulee noutamaan sinut. Voit seurata sovelluksesta, milloin auto saapuu luoksesi.

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play
Go to Top