Hinnasto

Taksat

Pääkaupunkiseutu

Lähtömaksu

1-4 henkilöä arkena (myös lauantai) klo 06–18 3,90€
1-4 henkilöä iltaisin klo 18–06 sekä pyhänä 7,90€

Matka- ja aikataksat arkena klo 06-18 (myös lauantai)

1-4 henkilöä/km 1,00€
1-4 henkilöä/Aikaveloitus/min 0,90€

Matka- ja aikataksat iltaisin klo 18-06, sekä pyhänä

1-4 henkilöä/km 1,05€
1-4 Henkilöä/Aikaveloitus/min 0,99€
1-4 Henkilöä/Aikaveloitus/min 0,99€

Muut maksut ja minimimaksu

Esimerkkimatka (10km + 15min) hinta 33,25 €
Minimimaksu 12,00 €

Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveroa. Tavarankuljetuksissa arvonlisävero on 24%

Sovellustilauksissa sovelletaan kiinteää hinnoittelua, sovellushinnat voivat poiketa tässä hinnastossa esitetyistä hinnoista.

Sovellushinnoittelu

Kiinteät sovellushinnat

Sovellushinnat saattavat poiketa tässä hinnastossa esitetyistä hinnoista. Sovellus laskee aina matkallesi kiinteän hinnan, joka perustuu Googlen antamaan arvioon matkan pituudesta ja kestosta.

Kun syötät sovellukseen noutopaikan ja määränpää, sovelluksemme laskee matkalle kiinteän hinnan, joka ei enää muutu. Hinta on lopullinen.

Kutin saat kätevästi ladattua talteen matkan jälkeen sovelluksestasi.

Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveroa.

Tavarankuljetuksissa arvonlisävero on 24%

Luotettavaa palvelua jo vuodesta 2018

2,000+

Tyytyväistä asiakasta

Kotimainen palvelu

Turvallinen ja luotettava

Asetamme turvallisuuden ja luotettavuuden etusijalle. Kaikki kuljettajamme käyvät läpi perusteellisen taustatarkistuksen ja koulutuksen ennen kuin he liittyvät tiimiimme. Voit olla varma, että ammattitaitoiset kuljettajamme varmistavat matkasi turvallisuuden ja tarjoavat sinulle miellyttävän kyydin. Lisäksi tarjoamme reaaliaikaisen seurannan, joten tiedät aina kyydin tarkan saapumisajan ja voit jakaa reittitietosi ystävien kanssa lisäturvallisuuden takaamiseksi.

Kiinteät hinnat

Tarjoamme läpinäkyvän hinnoittelun, jotta tiedät aina matkan hinnan etukäteen. Ei piilokuluja eikä yllätyksiä – vain reiluja ja kiinteitä hintoja. Voit keskittyä matkastasi nauttimiseen, kun tiedät, että hinta pysyy samana koko matkan ajan. Valitsemalla Paikallistaksi, saat turvallisen, luotettavan, puhtaan ja hyvän palvelun aina kiinteään hintaan. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa arkeasi ja autamme sinua saavuttamaan määränpääsi mukavasti ja luotettavasti.

Laadukkaat kyydit

Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaista. Kumppani taksiyrityksemme koostuu ystävällisistä ja ammattitaitoisista kuljettajista, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Voit odottaa nopeaa ja tehokasta palvelua, olipa matkasi sitten lyhyt kaupunkimatka tai pidempi reitti. Haluamme tehdä liikkumisestasi vaivatonta ja nautinnollista. Lataa Paikallistaksi -Taksisovellus jo tänään ja anna meidän olla mukanasi jokaisella matkallasi.

Kilpailukykyiset hinnat

Käyttämällä palveluamme säästät myös rahaa verrattuna perinteisiin taksipalveluihin. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jotta voit nauttia mukavasta kyydistä ilman korkeita kustannuksia. Edulliset hinnat eivät kuitenkaan tarkoita kompromisseja palvelun laadussa. Kumppanimme haluavat tarjota sinulle parasta mahdollista kokemusta kohtuulliseen hintaan. Seuraamme aktiivisesti markkinoiden kehitystä ja tarjoamme säännöllisesti erikoistarjouksia matkoille, jolloin voit säästää entistä enemmän.

Lataa sovellus

Paikallistaksi -sovelluksella tilaat taksin aina kiinteään hintaan. Syötä sovellukseen noutopaikka ja määränpää, jonka jälkeen sovellus laskee matkallesi kiinteän hinnan.

Klikkaa, tilaa taksi, ja automme tulee noutamaan sinut. Voit seurata sovelluksesta, milloin auto saapuu luoksesi.

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play

Lataa sovellus

Paikallistaksi -sovelluksella tilaat taksin aina kiinteään hintaan. Syötä sovellukseen noutopaikka ja määränpää, jonka jälkeen sovellus laskee matkallesi kiinteän hinnan. Klikkaa, tilaa taksi, ja automme tulee noutamaan sinut. Voit seurata sovelluksesta, milloin auto saapuu luoksesi.

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play